Våra leverantörer

Under våra år har vi samlat på oss många olika leverantörer. Nedan listar vi de företag som vi samarbetar med, allt för att underlätta för dig som kund. Gemensamt för oss och våra samarbeten är att vi samtliga verkar inom bilbranschen på ett eller annat sätt. För oss är det viktigt att samarbeta med företag som har värderingar som liknar våra. Kvalitet och serviceinriktning är två värdeord som vi strävar efter att uppfylla, målet är att alla våra kunder ska bli nöjda.

Eldon Installation logo

Eldon installation – Miljösäkrade & svensktillverkade laddstolpar för bilar

Eldon Installation erbjuder svensktillverkade och kvalitetssäkrade laddstolpar för elbilar. Eldon ligger i framkant med sitt moderna och innovativa tänkande som präglar hela deras verksamhet. Produkter från Eldon Installation bidrar till en miljösmart utveckling för både privatpersoner och företag. Eldon Installation är tydliga med att de strävar efter att ha Sveriges nöjdaste kunder. Vi på HAFO kan inget annat göra än att hålla med. Vi är verkligen Sveriges nöjdaste kunder hos Eldon Installation. Dom ställer höga kvalitetskrav på samtliga produkter som de erbjuder. Detta märks då våra laddstolpar för elbilar som vi beställt från Eldon fungerar helt perfekt.

De erbjuder flertalet olika sorters laddstolpar för elbilar. De högkvalitativa laddstolparna kan beställas med fast kabel eller uttag och även som vägghängd eller markmonterad laddningscentral. Det finns med andra ord en laddstolpe för alla olika anläggningar och behov, vilket gjorde valet enkelt. Deras kundservice får högsta betyg. De hjälper oss gärna med tips och förslag gällande laddstolparna. Inte nog med det, de erbjuder även foliering av varje laddstolpe för att kunna matcha vår företagsprofil.

Laddstolpar som Eldon Installation erbjuder

Nedan listar vi samtliga högkvalitativa laddstolpar som Eldon Installation erbjuder. Vi på HAFO rekommenderar starkt att ni åtminstone tar en titt på deras utbud. De har en laddstolpe för alla behov och såklart är varje laddstolpe miljösmart och modern.

  • Laddstolpe Eco One Basic
  • Laddstolpe Eco One EpSpot
  • Laddstolpe Eco One Smart

Bob System Logo

Bob System – Experter på bilutrustning & bilinredning

Bob System är experter på bilutrustning och bilinredning. De erbjuder högkvalitativa produkter för din servicebil. Genom smarta lösningar hjälper Bob System er att skapa en perfekt bilutrustning som passar i alla bilar. Deras skåpsinredning är enkel att montera, bygga till, ändra och flytta mellan fordon. Dem samarbetar med småländska tillverkare som sätter kvalitet före allt annat. Inredningen är alltid gediget gjord vilket gör att BOB nästan aldrig har några reklamationer. Deras hyllsystem består i grund av en kraftig gavel, lådor och hyllor – för att du ska kunna förvara material och verktyg. Deras hållbara serviceinredning ger dig hela fem års garanti vid montering hos deras återförsäljare.

Bob system är etablerade över hela vårt avlånga land vilket gör att du med största sannolikhet hittar en återförsäljare nära dig. Enligt Bob System själva är din säkerhet deras största prioritet. Därför erbjuder de bilinredning som är krocktestad och TüV Nord Certifierad. Du hittar mer information om deras säkerhet här.

Nedan har vi listat några av de produkter som Bob System erbjuder. Klicka på önskad produkt för att komma till Bob Systems hemsida!

Stilprofil Logo

Stilprofil – högkvalitativa arbetskläder & yrkeskläder

Stilprofil startades året 1999 med stor erfarenhet inom den grafiska branschen. De är ett företag med stora resurser och deras geografiska och strategiska läge gör att de har ett stort upptagningsområde. Deras affärsidé är att med kombination av kunskap, erfarenhet och en professionell inställning kunna förenkla deras kunders totala behov av trycksaker.

De lyckas med sin affärsidé genom att de är pålitliga leverantörer, enkla och har effektiva webb- och logistiglösningar. Framförallt har de ett stort ansvarskännande för varje kund, något som vi på HAFO upplevt när vi beställde arbetskläder från Stilprofil.

Stilprofil tillverkar olika trycksaker så som profilkläder, yrkeskläder, presentreklam, visitkort och arbetskläder. För oss har de levererat högkvalitativa arbetskläder och yrkeskläder som mekanikerna kan ha på sig i verkstaden. Vi hittade Stilprofil på en mässa och blev mycket imponerade av deras produkter och dess kvalitet. De var mycket trevliga och kundorienterade vilket vi kunde identifiera oss med.

Stilprofil är ett väletablerat företag som har många kunder, stora som små. Deras kunder jobbar inom olika branscher vilket gör att de har en bred expertis inom trycksaker, profilkläder och arbetskläder.

Klicka här för att läsa mer om deras arbetskläder, yrkeskläder och andra trycksaker!

Nybergs Entreprenad – Maskiner för schaktning, dränering & snöröjning

Nybergs Entreprenad startades år 1978 av Dan Nyberg som än idag driver verksamheten framåt. Idag har Nybergs Entreprenad 10 anställda och en imponerande maskinpark. Du kan anlita Nybergs för alla olika förekommande uppdrag inom mark och anläggning, allt från grävning, husgrunder, dränering och plattläggning till schaktning, lastning och lossning, både för företag och privatpersoner. Oavsett vad det gäller kan du kontakta Nybergs, inget jobb är för stort eller för litet! Under vinterhalvåret när snön har börjat falla kan du även kontakta dom för snöröjning!

Förutom sina tjänster inom mark och anläggning säljer de även grus, sand, jord och täckbark.

Tveka inte att kontakta Nybergs Entreprenad för högkvalitativa mark- och anläggningstjänster!

bodalsgaraget logo

Bodalsgaraget – din bilverkstad på Lidingö

Bodalsgaraget är vår partner på Lidingö, en komplett bil- och däckverkstad med lång erfarenhet som du kan vända dig till med alla typer av problem.

Bodalsgaraget kan du vända dig till för service och reparationer av alla vanligt förekommande bilmärken. Tack vare att de uppfyller de krav som biltillverkarna rekommenderar kan du som kund känna dig lugn när du lämnar in din bil på deras bilverkstad på Lidingö!

En trasig AC kan vara förödande när värmen slår till, men ofta även något man inte tänker på förrän dess. Ett AC-system behöver som allt annat regelbunden service för att fungera optimalt, därför bör du inte tveka utan kontakta Bodalsgaraget när det gäller AC-service och reparationer!

Du kan även vända dig till Bodalsgaraget när det kommer till dina däck. De hjälper dig med allt från däckservice, hjulinställning och förvaring på deras däckhotell. Tack vare moderna maskiner och utbildad personal kan du vara trygg med att dina däck hanteras på allra bästa sätt. Skulle du behöva nya däck kan de erbjuda bildäck från ledande tillverkare i alla olika modeller och prisklasser.

Tveka inte att kontakta Bodalsgaraget om du behöver en professionell bilverkstad på Lidingö!

Tyred - experter på däck

Tyred – Din däck och fälgspecialist

Tyred är expert på däck så som sommardäck, dubbdäck, vinterdäck och fälgar. De har varit verksamma sedan 1992 och har en bred erfarenhet och expertis inom däck och fälgar. Tyred är ett företag som ständigt jobbar med att ta in nya däck och fälgar i deras sortiment. Dem erbjuder mängder med produkter för att du som kund ska fylla dina behov. Inte nog med det, de erbjuder även mycket information om olika typer av däck. Du hittar information om bland annat; sommardäck, vinterdäck, dubbdäck, fälgar och mycket mer. Tyred är mer än en däckåterförsäljare. För dem handlar det om att fylla kundens behov och samtidigt göra dem nöjda genom att leverera högkvalitativa däck. För oss är det en självklarhet att samarbeta med Tyred. Vi delar liknande värderingar gällande kvalitet, kundservice och priser.

Tyred har upp till 40% lägre pris än de rekommenderade priserna, vilket gör dem till ett självklart val när det är dags för nya däck. Leveranstiden sker oftast mellan 2-5 arbetsdagar. Hos Tyred hittar ni både premium och budgetdäck.

Däck som Tyred erbjuder

Nedan har vi listat några av de produkter som dem erbjuder. Ni hittar även nyttig information gällande alla typer av däck och fälgar. Klicka på önskad produkt för att komma till Tyreds hemsida!